195000.00 € | 100 m2

Mäntyharjuntie 580, 47710 Kouvola

Tämä v. 2004 valmistunut metsästysmajatunnelmainen upea rakennus sopii hyvin loma-asunnoksi tai vaikkapa romanttiseksi vakituiseksi asunnoksi. Huvila on rakennettu yli 100-vuotisista kuusihirsistä. Tilat ovat kahdessa tasossa. Alakerroksessa on tupa, makuusoppi ja patio. Tupaan ja pieneen huoneeseen aukeava tulisija on koko mökin sydän, lisäksi vuonna 2017 on asennettu ilmalämpöpumppu. Pihapiirissä: ulkosauna, jonka yhteydessä on kuuden henkilön palju, kolmen-kuuden auton autotalli (2007) ja puuvaja (2016). Tulkaa tutustumaan tähän upeaan kokonaisuuteen. Pururata / valaistu hiihtolatu ovat aivan vieressä. Kalastajallekin on kalastusoikeuksia 3500 ha eri järville ja kaksi laituripaikkaa Iso Ruhmas järvelle. Mahdollisuus ostaa talo kalustettuna.

Perustiedot


Sijainti
Mäntyharjuntie 580, 47710 Kouvola
Kaupunginosa
Jaala
Asuinpinta-ala
100 m2
Kokonaispinta-ala
135 m2
Huoneita
3
Kuvaus
Sauna: Tilat: ikkunallinen sauna, pesuhuone, pukuhuone ja patio. Pinta-ala n. 15 m2 RV. 2002. Rakennusmateriaalit: hirsi / lauta. Kattotyyppi/ kate: harjakatto / huopakate. Ulkosauna/ ph/ varusteet: ikkunallinen sauna, ulkopuolelta lämmitettävä puukäyttöinen kiuas (roskat pysyvät ulkopuolella ja sauna siistinä); ph: suihkukaappi; pukuhuone: pesukoneliitäntä. Saunassa on 9 ikkunaa. Saunan yhteydessä on kuuden hlö:n palju. Paljussa on vesikiertoinen puhdistus. Kolmen auton autotalli: Rv. 2007, pinta-ala 70 m2. Autotallissa on toinen kerros: portaat on jo rakennettu ja on valmius rakentaa vierashuone. Rak. materiaalit: puu Kattotyyppi/ kate: harjakatto / peltikate.
Kunto
Erinomainen
Rakennusvuosi
2004
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Lisätiedot


Keittiö
kaapistot (täyspuiset antiikkikaapistot), jääkaappipakastin yhdistelmä (toimi sähköllä ja kaasulla), kaasuliesi, liesituuletin, mikrouuni, Tilaa isolle ruokapöydälle. Kaapiston ovien kahvat ja pesualtaan hana on tuotu USA.sta.
Kylpyhuone
Wc 2 kpl./ varusteet: wc-istuin, pesuallas, puupaneloidut seinät. Kalusto:n hanat on tuotu USA:sta.
Palvelut
Kaikki Jaalan keskustan pääpalvelut n. 6 km, lähikauppa ja ravintola n. 5 km.
Lämmitys
sähkö (normaalit sähköt + aurinkosähköt 12 Wt): ilmalämpöpumppu; puu: avotakka
Yhteyshenkilö
Seppo Toppila
Sähköposti
seppo.toppila@toppilalkv.fi

» Katso kohteen kaikki tiedot Oikotie.fi

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Kirjoita tai kopioi turvakoodi tähän.

Turvakoodi: